Välkommen!

Dandelion AB är ett serviceföretag med inriktning på fastighetsomsorg och byggnationer. Vi är specialister på ytskiktsrenoveringar och ombyggnationer. Vi riktar oss främst till vårdbolag och kommuner med tar även uppdrag från andra uppdragsgivare och privatpersoner.

Kontakta oss

Våra tjänster

Vi tar löpande uppdrag där vi ansvarar för fastighetsskötseln och garanterar att fastigheten lever upp till de kvalitétskrav som ställs på främst vårdfastigheter, men även många allmänna lokaler. Utöver att hålla ytskikten fräscha så håller vi oss uppdaterade på samtliga krav från miljö och hälsa, brandmyndighet och inspektionen för vård och omsorg.

Uppdrag från vårdbolag tar vi in löpande.

• Vi bygger och verksamhetsanpassar fastigheter. Bl.a hotell och konferenser till vårdfastigheter, anpassar pågående verksamheters fastigheter till aktuella krav från myndigheter. Vi ser till att den fastighet som skall användas med marginal lever upp till alla krav som tillståndsmyndigheter kräver.
• Vi erbjuder abonnemang där vi på årsbasis står för allt fastighetsunderhåll.

Uppdrag från kommun, stat och landsting

sker nästan uteslutande genom upphandling, men vi tar även uppdrag direkt vid behov från uppdragsgivare. i Vårt medarbetarregister finns drygt 40-personer och samarbete med ett flertal byggbolag i Uppland, vilket gör att vi kan erbjuda större entreprenadsavtal.

Uppdrag från privatpersoner

sker på löpande timdebitering och zzxxuträkande priser. Här erbjuder vi:
• Dandelion snickarservice: Vi erbjuder traditionell snickarservice. Dock tar vi inte uppdrag att bygga hela hus, utan endast tillbyggnader, ombyggnationer, renoveringar och liknande.

• Dandelion Exclusive: Plattsbyggda möbler (skåp, hyllor, elementkåpor, trappor/räcken, TV-hissar, inbyggd teknik osv), ombyggnationer och exklusiva renoveringar. Detta främst i Stockholms innerstad där vi utgår från vårt kontor på Mosebacke torg. Vid dessa uppdrag är det alltid vår verksamhetsansvarige och specialist på exklusiva objekt, Danny Allen Ross som håller i och arbetar personligen med projektet.
• Dandelion Montage: Här erbjuder vi montage av alla former av kök, möbler och färdigprodukter. Här ansvarar vår arbetsledare Tommy Nyström. Utbildad snickare med mångårig erfarenhet från bl.a Kinnarp montage.

• Dandelion plastic pools: Vi installerar specialbeställda utomhuspooler till fantastiska priser. Detta i samarbete med Johnny pool zzzzz.

• Dandelion eldstäder: I samarbete med Sweep Stockholm erbjuder vi installation och försäljning av av eldstäder, braskaminer, rökgasfläktar och tillbehör. (läs mer på www.sweep.nu)

IMG_0700b