Välkommen!

Dandelion AB är ett serviceföretag med inriktning på fastighetsomsorg och byggnationer. Vi är specialister på ytskiktsrenoveringar och ombyggnationer. Vi riktar oss främst till vårdbolag och kommuner med tar även uppdrag från andra uppdragsgivare och privatpersoner.

Kontakta oss

Om oss

Dandelion AB är ett serviceföretag med inriktning på fastighetsomsorg och byggnationer. Vi är specialister på ytskiktsrenoveringar och ombyggnationer.  Vi riktar oss främst till vårdbolag och kommuner med tar även uppdrag från andra uppdragsgivare och privatpersoner.

Dandelion AB startade 2011, men har sina rötter i Estuna LärlingsUtbildning som startade som enskild firma 1999.  Estuna Lärlingsutbildning anställde Danny Allen Ross i början av 2000-talet som arbetsinstruktör. Danny Allen Ross är utbildad inom snickeri, sten och murbruk på Chippenham Technical College med vidareutbildning inom rekreation av äldre fastigheter på Dúchas the heritage service, Dublin, Irland. Danny har bland annat varit förman vid renoveringen av Kung Johns slott.

Många är de som kommenterat Danny som den skickligaste ”handy man” de träffat. Vi är mycket tacksamma för att Danny valt att arbeta med oss och leda verksamheten. Under sig har Danny nu ett flertal seniora arbetsledare med lång erfarenhet och relevant utbildning inom bygg, måleri och fastighetsskötsel. Våra medarbetare utbildas kontinuerligt för att hela tiden leva upp till branschens högst ställda krav (senaste utbildning BAS U/P). Vi finns kvar i samma lokaler där vi en gång startade, i Estuna utanför Norrtälje.

Namn

E-post

Telefon

Ditt meddelande